onsdag 15 maj 2013

Bruce Springsteen

I lördags lämnade vi vår dotter hos farmor och begav oss till soliga Stockholm för att se The Boss. Vi började dagen med att träffa Jonas och supergravida Helin (hon ska ha den 19 maj). Vi tog oss till Thaibåten och käkade en god Lunch och drack en massa gott öl/vin. Solen strålade verkligen och gjorde inte stämningen sämre.

Vi hann även med ett besök hos Helins bror och där fick lite kaffekask som en bra start på kvällens nöje. =)
Som lyx på det skjutsade Jonas oss till Friends Arenan( eftersom vägen dit inte är riktigt klar).
Väl där började vi trängas tillsammans med alla andra. Vi var ju inte direkt ensamma. Vi fick snällt samsas med 57 000 andra Bruce sugna människor. Vilket gick ofantligt mycket bättre än vad jag någonsin trott.

Konserten var riktigt riktigt bra. Bruce körde hela Born in the USA skivan. Folket blev som tokiga när just Born in the USA spelades. Mäktigt att se alla dessa mobillampor tända samtidigt i mörkret, för att inte tala om när alla på läktarna gjorde vågen och sjöng med.
 Jag och Seb hade placerat oss i främre halvan av golvet och ljudet där var riktigt bra.

Det jag inte kan fatta är  hur en gubbe på hela 63 bast kan hålla ett så högt tempo, utan paus 3 timmar i sträck.  Han körde i ett ingen paus, inget snack, inget trams bara ren och skön musik. Vilket jäkla ös och vilken jäkla kondis! Själv blev jag trött i både fötter och rygg av att bara stå och lyssna. Men  det var det värt och jag tror Sebbe var lycklig.

Efter konserten blev vi lyxigt nog upphämtade av den snälle Jonas igen. Han skjutsade oss till ett jätte mysigt litet hak på söder. Dock ett vanligt Bishop Arms, men det såg ut som en hobbithåla och låg så mysigt på en bakgata med kullerstenar.
Här  ligger ölhaket, för den som är sugen på gå dit
 Vi käkade gott och drack öl. Joel och en polar till honom gjorde oss sällskap. En jäkligt bra kväll och ett trevligt avslut.

Dagen efter käkade vi frulle på balkongen hos morbror Janne, vi fick låna deras lägenhet då dom ändå inte var hemma. Skönt att få vara lite barnfri ibland och käka frukost i lugn och ro. Dagen spenderade vi med Helin, Jonas och Helins syster med familj innan det var dax att åka och hämta vårt lilla troll hos farmor igen.
Sebbe slog på stort och köpte allt han var sugen på till frukost....som vanligt alltså. 
mallgrodan härmar en apa och visar pappan vart blommorna bor.
Hon hade tydligen haft det jäkligt bra och ville knappt följa med oss hem igen. Bra poäng till barnvakterna!

=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar