fredag 26 april 2013

veckan

denna vecka har vi bland annat vart på Lovisas konfirmation i domkyrkan. Det gick sådär..Ellie blev lite rädd  för ljudet(akustiken) i kyrkan ,så hon och jag gick ut. Lika glad för det blev jag för antingen var orgelspelaren tondöv eller påverkad av nått annat..hur som helst så spelade han i alla fall sjuuukt falskt.  Det var strålande sol och varmt utanför, så både jag och Ellie vann på att gå ut! =)


Ellie skulle promt fram och hälsa på Lovisa innan cermonin var över
Efter det var det fika på Talltorp.
Resten av kvällen firade vi min lilla mamma Eva som fyllde år. En jätte mysig kväll hemma hos henne. God middag, vin och trevligt sällskap. Jonas var såklart också med. Ellie somnade i resesängen, så  hon fick sova kvar. Vilket gjorde Eva ännu gladare. =)

Vi har även vart på Ängsö och myst. Den där solen gör att hela ens tillvaro blir sååå mycket bättre. Älskar sol, värme och lediga dagar. Men vem gör inte det??!!
Ängsö var en STOR hit. Ellie var helt galen och röjde runt bland myrstackar, vildsvinsgropar, buskar och berg. Vi såg inte allt för många fåglar, brukar vara fler vid denna tidpunkt. Får åka till Asköviken och spana.

Ellie ville också böka runt som grisarna =)
Bror  softar i solen och blev en bra "vilomadrass"
 Vi har även vart och kikat på grodorna och grodäggen på Djäkneberget. Riktigt mysigt och riktigt nära!! Snart alltså om nån vecka kommer det krylla av små grodyngel. Kuul! Måste gå dit med jämna mellanrum och hålla koll.
det kanske inte syns så bra, men det är en massa grodor och ägg 

Ellie har även kissat på STORA toaletten för förstagången. jipii. Hon börjar bli så stor. Hon kan gå både upp och ner för trapporna helt själv(med övervakning såklart). Pratar en massa och lär sig nya ord varje dag.

Vi har även fixat "nya" stolar och bord till balkongen, en matta. Så nu kan vi "balkonghänga". =)

Ellie har fått en nya fåtölj som hon verkar älska. När vi kom hem från affären och hon fick "hjälpa till" att montera ihop den blev den en favvo direkt!!


Har också hälsat på gammelmormor och mofar(kul), jobbat, städat och sånt där annat trist man måste göra.
Råkade även radera 200 kort utan att ha hunnit spara dem. Så jävla irriterande!!!
Vad lärde jag mig av det?? Joo att inte pilla och göra saker utan linser eller glasögon på. Jag är ju för fan halvblind!!!

Nä nu är det snart helg och vi ska ha en grym sådan!!! Men först ska tvätten bli klar.

Ha en trevlig fredag


=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar