torsdag 4 oktober 2012

Baka baka liten kaka

Igår bakade jag för första gången på typ 1år. Kul var det också! Om det blev gott?? Det vet jag inte, eftersom det va till Sebs jobb jag bakade. Men det såg gott ut och det doftade helt underbart!!!
ChokladToscakaka med Kokos
Borde ju ha bakat Bullar eftersom det är kanelbullens dag idag!!! Bara jag tänker på den där härliga bullbaksdoften vattnas det i munnen!
Kanske ska ge mig på bakmaskinen som står o samlar damm i skåpet...hmmmm. Vi får se i eftermiddag!


Just nyss blev det helt tyst i hemmet. Jag anar oråd och  går ut i hallen och vad finner jag???

...jo på bara 2 minuter har hon hunnit skapa kaos med skötväskan! Det som inte syns på bilden, var att hon fått upp vällingsburken. Det är pulver överallt!!!  Men kul det hade hon iaf.
Kanske inte blir lika kul när morsan får dra fram snabeldraken(damsugaren). Den är hon helt hysteriskt rädd för. Hon verkar tror att snabeldraken försöker döda mig, för hon kryper efter den och skriker, kastar sig på mig och gråter. När den tystnar kryper hon fram till den och slår på den och låter GAGAGAGA!!

Idag skulle vi ha träffat mammorna och papporna från föräldragruppen. Vi skulle fira att den här lilla killen fyllt hela 1år. Grattis Rasmus!!!
Rasmus på Midsommar
Nu blir det ju tyvär inte så, då Rasmus hade feber! Typiskt. Vi som längtat efter att träffas igen. Det var sjukt länge sedan sist. Men förhoppningsvis får vi ses snart..när alla är friska och krya!

Nä nu ska jag försöka leta rätt på var Seb har lagt våra badkläder, för i dag är det babysims. Jeeaayy! Det gillar ju både jag och Ellie. Om vi hittar rätt på sakerna, annars blir det inget. Kan ju inte gärna komma ut naken till bassängen! Den synen spara jag åt stackars Seb!  ;)

Over and out!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar