måndag 27 augusti 2012

Bus & Lek

Idag har vi träffat mamma/pappa gruppen igen. Idag testade vi på Bus & Lek landet i punkt. Vilket bra ställe. Stora ytor för våra små att krypa loss på. Fika och babbel till oss vuxna. Lite lek blev det för några av de stora också, alltså jag o Tobbe lekte krig i bollkannon-rummet!  =)  Det var gratis inträde för vuxna och barn under 1 år, perfa!!!! Känns ju inte riktigt som det hade vart värt det annars, dom är ju lite små fortfarande våra kottar.
Ellie och Olivia
Ellie och Olivia blev sååå glad av att se varandra. Dom körde lite klättring och brottning på varandra. Olivia körde som vanligt Kapen Morgan stilen, hon är för söt!

Sen kom Alvora och Rasmus o gänget var samlat! Det lektes på, runt, över och i allt! 
Gänget är samlat!
Ellie lekte slut på sig själv och däckade i pappa Sebs famn. Hon verkar inte vara helt 100, förmodligen pga tänderna.  Men efter lite sömn var det dock dax för mer lek. Mycke kul dag, dit kommer jag/vi att gå igen.

Bollhavet inbjöd  till en del lek...kanske mest för Tobbe. Det va rätt djup, så bebisarna sjönk ner så bara näsorna stack upp. Ellie blev lite skraj för alla bollar, tur att pappa var där o räddade henne. =)  Alvora verkade hur nöjd som helst, som om hon inte gjort annat än hängt i bollhav.  :)

På kvällen tog vi en sväng förbi min pappa. Fikade ute i solen på verandan. Mysigt!

Nu är jag helt slut...Blir TV och absolut inget mer!!
Go`kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar