tisdag 18 februari 2014

BVC hembesök

I fredags fick vi hembesök av våran BVC sköterska Camilla. Hon ville ge oss information (som alla föräldrar får, för övrigt samma info som vi fick med Ellie) och kolla så lilla Tilda mådde bra och växer som hon ska. Det hade hon. Tösen hade gått upp från 3235 gram vid utskrivningen från BB till 3480 gram nu. Alltså plus 245 gram på 5 dagar, vilket var väldigt bra.
Ellie vägde 3480 gram när hon var 2 veckor och 4 dagar
Nästa besök blir på onsdag nästa vecka. Då får vi mäta henne också. Det ska bli kul. Känns som hon blivit mycket längre redan.  

I måndags var det strålande sol ute, så vi packade in hela familjen + 2 vagnar i bilen och for till Björnön. Där tog vi oss runt 2,5 km spåret med en Ellie som plockade 1000 kottar för varje meter hon gick. Men tillslut tog vi oss ändå runt hela spåret. Det var sjukt skönt att få lite friskluft och att få se solen. Känns som det var en evighet sen sist! Det var även skönt att känna att kroppen pallade med en promenad.

Idag var det inte lika fint väder, men vi tog i alla fall en tur till Vallby och kollade på djuren. Det var bitande kallt och inte alls lika skönt som igår. Så efter att Ellie fått spanat på djuren åkte hem och fikade i soffan istället. Mycket skönare tyckte vi...inte Ellie. =)

Nu kollar Sebbe på fotboll och tjejerna ligger och sover. Jag tänker också gå och slagga.
Go`natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar