torsdag 12 september 2013

Förskola, ultraljud och sista badet!

Nu var det länge sedan nått blev skrivet här och lite har ju hänt. =)

Ellie har redan hunnit gått 1 månad på förskolan. Stora tjejen.
Det går toppen bra där och hon verkar gilla åtminstone en av  fröknarna.
Dom säger att hon är exceptionellt duktig på att klä på sig/ta av sig (alla)sina kläder, att hon är framåt och modig, men framför allt är hon tydligen sjuukt bestämd!! Jaa och det visste vi ju redan, men jag trodde i min enfald att hon kanske inte skulle vara riktigt så bestämd runt andra...men men. Dom säger att det är ett bra tecken, så jag håller väl med! =)
På väg till förskolan
Förutom Ellies fortsatta förskolegång var vi för några veckor sedan och "tittade" på Ellies ofödda syskon i min mage. Alltså har vi vart på rutinultraljud.
Allt såg helt normalt och fint ut. Ska bli så spännande och se vad det blir denna gång. Förra gången kunde vi inte hålla oss och frågade vad det skulle bli för kön, men nu(efter noga funderande) hade vi bestämt oss för att det får bli en överraskning. Men jag är sååå nyfiken!
Det verkar vara en vilding där inne iallafall. På ultraljudet rullade "hen" runt som en tok och försökte i princip trycka sig ut genom väggen. haha
Kanske därför jag redan sedan flera veckor tillbaka(typ vecka 14) känt rörelser och nu känner riktiga sparkar. Det gjorde jag inte med Ellie för ens i vecka 21. Men då hade jag moderkakan i framvägg och nu är den i bakväggen, kanske också därför det känns mer! Sebbe har också känt en massa små sparkar när han lagt huvudet mot magen. =)
Den 2 Februari blev datumet satt till. Vi får se om den är färdigbakad tills dess! Spännande.


Förövrigt så måste jag ju få säga att vi haft en sjuuukt bra sommar. Tror aldrig vi haft så mycket sol  som i år. Helt fantastiskt skönt, speciellt för en som älskar att bada så mycket som jag!
Men nu tror jag sista badet för i år är gjort, datumet 8 September är dock ganska imponerande. Speciellt eftersom vattnet fortfarande var riktigt skönt. (typ 19 grader är min gissning).
Så den som funderar på att ta sig ett dopp...än är det inte försent!! =)

Ellie gör sandkakor på Framnäsbadet


Hoppas inte det tar lika lång tid till nästa inlägg. Ska försöka komma ihåg!

Nu ska jag göra lunch och matlåda till kvällens arbete.Bara kvällen kvar, sen är det helg!!!

Ha en toppen dag!

=)


1 kommentar:

  1. Kul att du är tillbaka till bloggen efter sommaruppehåll ;) Söta Ellie, kul att det går så bra. Och härligt att höra att RUL gick bra! Hoppas vi kan ses snart.
    Kramar

    SvaraRadera