torsdag 24 juli 2014

Sommar

Så jäkla skön dag. Spenderade dagen på Norra Björnön från 09.00-16.00 med först Albin, Helene och Jimmy och sedan resten av dagen med Olivia,  Henry, Linda och Jamie. Helt otroligt fint väder och superskönt. Ellie badar som en tok och idag vågade hon hoppa från bryggan på Björnön själv.  Tilda badade också och hon verkade faktiskt njuta av det...hon låg i vattnet och log.  :-)

När seb kom hem hid 17.30 åt vi mat och försökte leka hemma, men det var för varmt. Så vid halv åtta satte vi varnen i bilen ( i för hoppning om att dom skulle somna i den svala acn) men Ellie ville inte sova. Så vi åkte till Framnäs och kvällsbadade. Sjuuuukt nice.  29 grader kl 21 och 25 grader i vattnet.  Galet härligt sommar. Ellie hoppade från de HÖGA bryggorna rakt ner i vattnet utan rädsla...hon är för tokigtbra!!!! Min älskade badgalna tös!

Hoppas värmen håller i sig och vi kan få fortsätta bada i några  veckor till...Sebbe har ju semester igen om 2 veckor, hoppas verkligen vädret är detsamma då så han också får njuta av värmen.

:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar