söndag 13 juli 2014

Lördag

Idag tog vi en dag på stan, trots det fina vädret. Varken jag eller Seb orkade åka  till stranden....otroligt, men sant. Vi kollade runt på reorna i stan. Vid 12.30  somnade Ellie i vagnen, så vi passade på att käka lunch i stadsparken på Brasserie. Rökt röding och potatis blev det..och så slog vi på stort(eftersom Tilda också sov) och tog en öl och ett glas vitt vin. Mums! Mitt i maten vaknade såklart Tilda, men hon var så glad så det gjorde inget. När Ellie vaknade gick vi därifrån...direkt till glasståndet utanför Voltaire.  Där åt vi stora mumsiga glassar, sen kollade vi runt lite till innan vi gick hem igen.
På väg hem besrämde vi oss, eftersom den var sjukt varmt, för att åka och bada i alla fall. Så snabbt upp och hämta badkläderna, sen for vi till Lövudden. Det var helt ljuvligt att få slänga sig i vattnet.

Väl hemma igen gjorde vi pizza och sen fick Tilda prova hoppgungan för första gången. Hon verkade gilla det riktigt mycket....kanske lite kort i rocken än, men lika glad för det va hon.

När flickorna somnat tog vi en ciggar och ett glas på balkongen innan vi fortsatte in för att kolla slutet på bronsmatchen i fotbolls VM.
Mycket nice dag.

Imorgon blir det födelsedag firande,grill och final.

:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar