tisdag 1 april 2014

sjukstugan fortsätter

Vilken jäkla förkylning vi åkt på!!! Fortfarande jättesnoriga och hostiga. Ellie har varit snorig i 2 veckor och 2 dar nu. Där i mellan har hon haft feber och en jäkla djup slemhosta. Det var liksom omöjligt att inte smittade ner oss. Först idag, efter en vecka, känner jag mig ett uns bättre (locket för öronen har släppt). Ellie är ännu lite snorig, ingen feber och bara lite hosta. Hon är fortfarande hemma från förskolan och kommer nog vara det ett par dar till. Man märker dock att hon nästan är helt frisk, eftersom hon leker och stojar som en galning här hemma. Inte jättespännande för oss 2 inte helt friska och smått klena föräldrar.

I helgen var det helt underbart väder(tror det gick upp till hela 16 grader). Vi trotsade vår förkylning och gick ut. Friskluft, bra kläder och lite lugn utelek måste ju vara bra även om man inte är helt 100.
På lördagen tog vi oss till Björnön, för lite korvgrillning tillsammans med Flacken.  Det var helt ljuvligt och Ellie njöt som bara den av att få vara ute igen. Hon försökte sig på några egna utforskningsstrapatser (som vanligt) så vi fick jaga efter henne. Efter varje strapats blev hon jättehostig, vilket hon själv insåg och tog det då lugnt och hängde vid oss. Så tillslut blev det en extra skön dag med mindre spring efter Ellie även för oss.
Efter grillningen fortsatte vi med att hänga i solen på balkongen, så skönt.

En kall alkoholfri öl på balkongen var inte helt fel. Skål solen..du är varmt välkommen!!!

På söndagen var vi ut till Ängsö och hälsade på morfar och Ingamay. Inte riktigt lika varmt, men superskönt ändå. Efter den turen var jag redo för sängen direkt. Det blev vila för hela slanten...från söndag eftermiddag ända tills idag. Vi har verkligen inte gjort nått...bara vilat!!
Just nu är Sebbe och Ellie i lekparken och gräver. Ellie skulle promt prova sin nya Jacka som kom med posten idag (Ett Traderafynd).Sebbe fick snällt göra henne sällskap, fast hon helst hade velat gå dit helt själv.  Den där "egna viljan" är inte att leka med!! Undrar vem hon brås på?!

Nu blir det mer vila för mig!!


1 kommentar:

  1. Nej men älskade familj, är ni inte friska än???? Det var en sjuhelsikes vända ni har åkt på! Känner med er alla. Stor kram och med en önskan om snart tillfrisknande. / Kristina

    SvaraRadera