onsdag 27 november 2013

Ellie 2år

I söndags fyllde världens bästa Ellie år. Hela 2 ÅR gammal blev hon! Det går fort när man har roligt. Snart är hon ju storasyster också. Vår stora tjej!!

Vi passade på att började fira Ellie redan på lördagen, då Stockholmssläkten ändå var i stan. 
Tror hon hade glömt bort/ inte kom ihåg hur man öppnar paket sen förra året. För det tog ett tag innan pappret åkte av, och hon verkade lite fundersam över vad hon först skulle göra. Men övning ger färdighet. Så när jag och Seb kom in på hennes rum på söndagsmorgonen med sång, frulle, ljus och paket blev hon överlycklig och paketöppnandet gick i rasande fart. 
Det blev Leverpastejsmacka med ljus istället för tårta med på morgonen!!
Det kom en massa födelsedagsfirare under dagen och det sjöngs en massa gånger och Ellie verkade uppskatta det mer och mer för varje gång. Hon klappade händerna och blev galet glad. Så kul att se. 
Hon fick så mycket fina presenter av alla släktingar och vänner. Snacka om bortskämd liten madame. Men det får man vara när man är 2 år!
Elsas mamma Millan och faster Lovisa hade lagt ner lite extra tid på Ellies presenter. Elsas mamma är jätte händig och hade sytt både mössa och halsduk till Ellie. Så fina. Och faster Lovisa hade helt själv och för hand gjort en giraffkudde. Med både broderi och lappteknik på. Superfin!!! 
Giraffkudden designad och gjord av Lovisa
Ellie och min farmor Gertie fikar
Pappa Seb och Ellie skruvar ihop cykel. Ellie ser något skeptisk ut!!

Tårta!!

Men nu till frågan: Vad ska jag och Sebbe ge henne i julklapp?!???
Hon har ju fått så sjukt mycket bra och fina grejer! Det är lite knasigt att hon fyller så nära jul. Vi kanske kan "smussla" undan ett gäng klappar och portionera ut under året?!? Kan man göra så??         Nääääää

Förövrigt så tror jag att vi för åt oss på tårta i helgen och fick multipla sockerchocker. Men vad gör man inte när ens barn är fullkomligt galen i tårta och kakor. Men nu är det socker förbud fram till lussekatterna!!


Vi och Ellie tackar alla för en supertrevlig födelsedag och för alla fina presenter! Det var en mycket nöjd och glad 2-åring som somnade som en stock på kvällen!!

=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar