måndag 11 mars 2013

helgen

Vi inledde helgen med fredagsbesök av Olivia och hennes föräldrar. Ellie och Olivia passade på att prova en massa skor och kollade sedan vem som kunde ta flest saker av den andre. Dom verkar ha roligt tillsammans iallafall. =)
När barnen nattats och somnat, vilket gick super smidigt, var det dax för föräldrarna att drabbas samman i en spelfight! Super kul var det och det märktes att det va kul, för tiden gick suuuuper fort. Vi gav upp spelandet vid 04 tiden på morgonen, vi är ju ändå småbarnsfäräldrar och måste lägga oss i tid!  Fick sms av Linda kl 04.41 då var dom äntligen hemma. hahaha


Ellie hade fattat att vi skulle va trötta på lördagen och gav oss sovmorgon till 09.00 Tack lilla trollunge!
Trots sovmorgon och fin fintväder var vi "dööööda" och vi börjar känna att vi  INTE är sådär purunga längre. Vafan!! hahah
Det blev en powernapp mitt på dagen och Ellie fattade återigen att föräldrarna behövde denna vila, för hon sov i 2timmar!  Helt otroligt underbart!!!
mittpådagenvila

Efter vilan var det dax att gå ut i finvädret. Tog oss till Talltorp för fika och lek på tomten. Mysigt och så jäkla skönt i solen. Det får gärna bli vår på riktigt NU!
 På kvällen skulle vi kolla film istället för att glo på Melodifestivalen. Vi började kolla på tre olika filmer...ingen dög så vi gick o la oss istället, som de två pensionärer vi tydligen är. hahahah

Pigga och utvilade på söndagen började vi dagen med en promis på isen på Björnön. Vi va så tidiga att vi nästan var själva. Nice...de händer inte ofta.

Det var kallt men skönt och Ellie sov som en stock!

Efter det åkte vi och hälsade på min pappa och den "riktiga Moa" hunden och Milou så klart. Kollade skidor, sport, slappade och fikade lite mer.


 En jäkligt skön söndag och en ännu skönare helg, som avslutades med en jättegod Paj.
spenat och ricottapaj

Hoppas veckan blir lika solig, skön och slapp. Fast det är en massa som ska fixas inför sebs 30-års kals på lördag!
Nu ska vi ut på promis jag och Ellie och kanske tar vi  oss en fika i solen!

Ha en bra dag!
=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar