torsdag 5 juni 2014

Avslutnigssamtal, bvc och student

Igår var vi på avslutningssamtal på Ellies förskoleavdelning. Helt sjukt att hon redan ska byta till Storbarnsavdelningen!
Dom sa iaf att vi inte behöver oroa oss, och att det kommer gå galant för henne med de stora barnen. Hon är enligt dem mycket äldre än de 2,5 år hon verkligen är. Pratar bäst på avd och det går att resonera och samtala med henne som ett mycket äldre barn.  Hon tar för sig är modig och stark. Känns ju kul att höra som förälder. Nu behöver vi inte oroa oss i onödan.

Idag fick Ellie med sig sin egensådda Tomatplanta hem. Nu måste vi vårda sen ömt under sommaren.. Så kan hon komma tillbaks i höst och bjuda på sina egenskötta tomater. :-)

Idag var jag även ner på stan för bvc besök med Tilda...hennes 4 månaders koll. Hon vägde 6875 g och var 64 cm lång. I snäpp över medel på allt. Hon mår bra helt enkelt.
Passade även på att spana in studenterna och käka lunch med Linda och söta Henry! Vi satt ute och åt på Voltaire. Mycket trevligt!

En bra dag!
Imorgon är det nationaldag och den ska vi fira på ängsö och testa på "ängsörallyt".  Hoppas på fint väder och en trevlig dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar