tisdag 2 juli 2013

Glupskt barn och dåliga föräldrar

Idag tog vi en liten roadtripp till Eskilstuna och shoppade. Trots att vi vart föräldrar till Ellie ett tag nu...missade vi det enkla faktum att hon blir GALEN när hon inte får mat. Därför blev det ett akut stopp på närmsta hamburgeria. Där fick Ellie inmundiga en fet burgare, dock fick hon snällt nöja sig med vatten och morötter till, vilket hon så klart gjorde. Vi har faktiskt, tro det eller ej, vissa gränser!
Bordsskick...vad är det??
Efter E-tuna åkte vi till Borgåsund och deras hamncafè. Där fortsatte Ellies frosseri. Sebbe köpte nämligen både Festis och kaka till henne. Men som att hon nöjde sig med det...nej nej. Hon skulle promt ha min morotskaka också! Vilket hon tillslut fick. USCH USCH. Dåliga päron!!
Det var mysigt i Borgåsund  och kaffet var riktigt gott.
Men det slutar inte där. På väg hem stannade vi och handlade på ICA MAXI. Sebbe tyckte då att Ellie behövde ha en smoothie att roa sig med i bilen på väg hem. Och som hon roade sig!!! Det var kladd överallt. Som tur var mest på henne och hennes älskade panter. Denna gång klarade sig fönsterna och resten av bilen ok. Tur för jag känner mig redan som värsta städtanten, så jag behöver inte bli bilstädare också.
Jag som nyss tvättat hela stolen efter förra katastrofen!!
 Jag vet inte i hur många dåliga mål denna dag kommer sluta....men jag vet att i alla fall jag ska äta sallad till kvällsmat!!


=)


3 kommentarer:

  1. Svar
    1. hahah..Ja visst. Hon moffar verkligen i sig. =)

      Radera
  2. Alltså jag vill ha en cheeseburgare varje gång jag ser den här bilden!

    SvaraRadera