torsdag 24 oktober 2013

Foglossning!!!!

Torsdag och jag har precis ringt in och sjukanmält mig. Foglossning!!! Vilket helvete!! Jag klarade mig utan detta satans påfund under hela graviditeten med Ellie och trodde i min vilda fantasi (eftersom jag mått så oförskämt bra hittills) att jag skulle klara mig även denna gång. Men icke. Igår bröt jag ihop totalt på jobbet. Jag försökte verkligen bita ihop och stå ut, men efter att det bara blivit värre och värre ju längre tiden gått orkar jag inte mer nu! SänglägeAB!!
Åkte akut och köpte mig ett foglossningsbälte igår på babyproffsen, vilket hjälpte lite. Men när jag tog av mig det på kvällen efter jobbet var det som allt "rasade samman" fy vad ont det gjorde.

Tur jag har Sebbe som tar hand om mig och Ellie. För att inte tala om min mamma Eva...vilken superhjälte hon är. Varje morgon hämtar hon Sebbe och Ellie, kör dem till dagis och jobbet. Åker själv och jobbar för att sedan kl 14 hämta Ellie på dagis igen. Leker med henne tills Sebbe slutar jobba och skjutsar sedan hem båda två. Vad skulle vi göra utan henne??!!!!
Älskade mamma och lilla mormor såklart!

I lördags var vi på 50-års kalas och någon där på kalaset lärde Ellie lite engelska. Sjuk kul när vi gjorde denna upptäckt....

Annars flyter allt på som vanligt. Ellie lär sig nya saker varje dag och man kan inte annat än förundras över hur duktiga dessa små varelser är.
Bland det bästa hon lärt sig på sistone är att massera min rygg. Min lyckan är total..trots att massagen bara varar i typ 15 sekunder så är det lätt den bästa massagen som finns!

Av alla barnprogram som finns på tv/datorn så har hon helt fastnat för BAMSE. Bamse tramse..vafasiken det är samma gamla avsnitt som jag kollade på när jag var liten..alltså typ för 100 år sedan. Animeringen har ju gått framåt sedan dess och allt görs ju i ny tappningar, men inte Bamse inte! Men det är ju lugnt och behagligt med världens starkaste björn iaf....inte som typ powerpuffpinglorna med sina epilepsianfallsblinkningar, så jag kanske ska vara glad att det blev just Bamse ändå. =)

Vi var en snabbis och hälsade på Kusin Filip i söndags. Han har hunnit bli hela 5 månader och jättestor och söt. Ellie verkligen älskar Filip och ville hålla hans hand hela tiden, ligg bredvid honom på filten, tugga på samma saker som han och definitivt så ville hon inte åka hem utan Filip!
Kusiner


Avslutar detta inlägg med en magbild från i v. 26 och en liten film om hur termometrar även kan användas.

Vecka 26
Varför köpa leksaker när man kan leka med allt??!!!

Nu blir det sängläge, vila och film tittande för min del.
Ha en trevlig torsdag
=)
PUSSSSSSSSSSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar